Bruidstaart stapel per/pers.

€ 8
20

Wij bereiden onze taarten met de beste en zuiverste ingrediënten. Smaak, daar draait het om in onze banketbakkerij en dat het er lekker en feestelijk uit moet zien spreekt natuurlijk voor zich.

Onze huwelijkstaarten zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook tongstrelend lekker. De speciale bruidstaartvulling bestaat uit een luchtige cake gevuld met een zachte Zwitserse room met een frisse mandarijn of framboosjes en heerlijke bitterkoekjes. Deze overtrekken wij met een fondantlaagje in de door jou gekozen kleur passend bij de bruidsjurk of boeket. De bloemen op de taart worden geheel handmatig van marsepein gemaakt of je nu kiest voor rozen, calla’s of zonnebloemen het kan allemaal.

Speciale wensen? Daar maken wij graag tijd voor, voor meer informatie kun je contact op nemen met een van onze winkels. Wij maken graag een afspraak met je!

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
In overleg kunnen wij aan vele bijzondere wensen gehoor geven, het kan zijn dat wij hiervoor een meerprijs berekenen, waardoor de prijs kan afwijken van de getoonde prijs.

Voor de bruidstaartstandaard vragen wij €100,00 borg. Wij verzoeken u de standaard zo spoedig mogelijk na de trouwdag schoon aan ons te retourneren. (Graag binnen 2 werkdagen) waarna uiteraard uw borg wordt teruggegeven. De bruidstaart dient uiterlijk 3
dagen voor levering te worden betaald.

De prijs van de taart is inclusief bezorgkosten, mits de taart in de volgende plaatsen bezorgd zal worden: Heerde, Epe, Vaassen, Wapenveld, Hattem, Wezep, Oene en Veessen. Voor overige bezorgingen berekenen wij een meerprijs. Een bruidstaart vervaardigen
wij naar uw persoonlijke smaak. Laat u daarom adviseren door onze verkoopmedewerkers en bestel in de winkel of telefonisch.